Samsung en Giorgio Armani hebben wederom de handen ineen gelagen. Het resultaat is een gloednieuwe Samsung i9010 Armani telefoon.

De Samsung i9010 Armani telefoon is alweer de vierde telefoon van het modehuis. Ditmaal stak Armani de Samsung Galaxy S smartphone in een trendy designerjasje. Zo voorzag de ontwerper het toestel van een vierkanter design en plakte hij in het midden een Giorgio Armani logo. Wat ook opvallend is aan deze Armani telefoon, is dat het toestel geheel zwart is en niet zoals de vorige modellen voorzien is van gouden elementen.

De Armani smartphone weegt 118 gram en heeft een afmeting van 122 x 65 x 10 mm. Verder draait de mobiel op Android 2.2 en heeft het een 4 inch Super AMOLED touchscreen, een 5 megapixel camera voor het maken van foto’s en een 0,3 megapixel camera voor videochat. Daarnaast beschikt de telefoon over 16GB intern geheugen en 3G internet. Daarnaast komt Armani ook met wallpapers en apps, maar wat die precies inhouden is niet bekend.

De Samsung i9010 Armani telefoon wordt waarschijnlijk tijdens de Miljonair Fair 2010 gepresenteerd en zal vanaf begin december in Nederland verkrijgbaar zijn.

Add Your Comment