Nu het lentezonnetje zich steeds vaker laat zien en de zomer niet meer zo ver weg lijkt, wordt het de hoogste tijd om ons lichaam zomerklaar te maken. NIVEA helpt ons daar dit jaar een handje bij.

Tijdens de koude wintermaanden hebben wij vrouwen soms de neiging om ons lichaam minder goed te verzorgen. Zo slaan we af en toe een scheerbeurt over en verdoezelen we onze minder sterke punten onder dikke lagen kleding. Maar nu de temperatuur weer begint te stijgen en we de zomerse outfits bijna uit de kast kunnen halen, wordt het tijd om ons lichaam zomerklaar te maken.

Om ons lichaam helemaal zomerklaar te maken introduceert NIVEA een 3-stappenplan. Dit speciale stappenplan bestaat uit de volgende fases:

  • Stap 1. Glad
  • Stap 2. Strak
  • Stap 3. Bruin

Stap 1. Glad met NIVEA Double Effect Shower & Shave

Harige benen en oksels zijn in de zomer uit den boze. Om dit ongewenste haar weg te scheren gebruik je NIVEA Double Effect Shower& Shave. Dit is een douche- en scheercrème waarmee je gemakkelijk onder de douche kan scheren. Het scheren wordt vergemakkelijkt door het zachte en stevige schuim. Daarnaast wordt je huid verzorgd door de avocado-olie die in de crème is verwerkt.

Stap 2. Strak met NIVEA Good Bye cellulite

Cellulite is een probleem waar helaas veel vrouwen mee kampen. Om je huid strakker te krijgen gebruik je NIVEA Body Good Bye cellulite Gel. Door de verkoelende werking van de gel op de huid wordt de bloedcirculatie geactiveerd waardoor de cellulite vermindert en je hoeft deze gel zelfs niet in te masseren.

Stap 3. Bruin met NIVEA Sun Protect & Bronze

Een paar witte melkflessen die onder een zomers jurkje vandaan komen staan natuurlijk alles behalve charmant. Voorzie daarom je lichaam van een gezond kleurtje. Om goed beschermd de zon in te gaan gebruik je NIVEA Sun Protect & Bronze. Dit is het eerste zonbeschermings product wat goede bescherming geeft en er voor zorgt dat je sneller kleurt!

Klik hier om naar de website van Nivea te gaan..

Advertorial

Add Your Comment