Gucci Shop Nederland

Op het internet zijn heel wat luxe online shops te vinden. Jammer genoeg bezorgen veel van deze winkels niet in Nederland. Maar hier lijkt verandering in te komen. Zo opende het Britse merk Burberry onlangs een online shop voor Nederland. En tot mijn grote vreugde, en met mij waarschijnlijk vele andere dames, opende Gucci pas geleden een online winkel voor ons kleine landje. Als fervent online shopper, juich ik dit zeker toe! Ik kan niet wachten totdat merken als Louis Vuitton en Dior in de voetspoeren van hun collega’s treden.

Gucci’s online shop heeft een geweldig groot aanbod, waar andere luxe online designer winkels heel wat van kunnen leren! Zo zijn er schitterende tassen en schoenen te bestellen. Daarnaast biedt de shop keuze uit een ruim assortiment verschillende accessoires zoals: portemonnees, sjaaltjes, riemen, hoeden en zonnebrillen. Zelfs de prachtige sieraden van Gucci zijn online te koop. Naast dit alles kun je op de site ook terecht voor baby en mannen items.

Wil je jezelf van het weekend eens extra verwennen, met bijvoorbeeld een nieuwe tas of een paar schoenen, neem dan een kijkje in de Gucci shop.  Helaas heb ikzelf de service van de shop nog niet mogen uitproberen, maar daar gaat snel verandering in komen. Kortom dames, deze geweldige nieuwe online shop moet uitgeprobeerd worden!

Add Your Comment