Peuters en designer tassen

Tegenwoordig zie je steeds meer peuters met designer tassen. Zo werd Angelina Jolie en haar dochtertje Zahara vorig jaar in Central Park in New York gespot met matching designer tassen. Het toen 2 jaar oude meisje droeg een mini versie van de Valentino Braided tas. Jolie die zelf de grote versie van deze tas bezit, liet speciaal voor haar prinsjes een mini uitvoering bij Valentino maken.

Natuurlijk hebben niet alle moeders dezelfde contacten als Angelina Jolie. Het is daarom ook voor vele niet weggelegd om een speciale kinderversie van een handtas bij een designermerk te laten maken. Toch zie ik steeds meer kleine meisjes rondlopen met een eigen designer tasje aan de hand. Een modelletje wat ik veel elegante peuters met zich mee zie dragen is de Mini HL van Louis Vuitton. Dit tasje in de Monogram Canvas uitvoering kost zo’n €300.

Hoewel peuters steeds vaker een luxe tasje hebben, ben ik ervan overtuigd dat sommige van jullie het idee alleen al haten om een drie jaar oude te laten rond huppelen met een designer tasje. Niet alle vrouwen hebben immers een voorliefde voor tassen en zijn bereid om €300 te besteden aan een tas voor zichzelf, laat staan voor hun kind.

Maar ik ben er van overtuigd als ik een dochtertje zou hebben, zij zeker een designer handtasje zou hebben. Zou jij jouw eigen kleine ook een designer tas geven?

Add Your Comment