’s Ochtends wakker worden is voor mij, net als voor veel Nederlanders, een hele opgave. Daarom ga ik de komende tijd de Philips Wake-up Light testen.

Onderzoek van Philips heeft aangetoond dat veel Nederlanders, en dan vooral vrouwen, ’s ochtends moeite hebben met wakker worden. Zo is bijna de helft een echte snoozer en wil nadat de wekker afgaat nog 15 minuten dommelen. Als we dan eenmaal wakker zijn, zijn we vaak traag, moe en knorrig.

Zelf ben ik ook absoluut geen ochtendmens. Ik laat mijn wekker meestal zo’n 3 keer afgaan voordat ik uit bed ga. Nu de wintermaanden ook nog eens voor de deur staan, word mijn snooz gedrag alleen maar erger. Waardoor ik de uitdaging van Philips om een ochtendmens te worden heb aangenomen. Om dit te realiseren ga ik de komende tijd de Philips Wake-up Light testen.

Zelf Wake-up Light testen?

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=YpYmW3JfuYQ[/pro-player]

Herken jij jezelf hier ook in? Doe dan mee met de quiz om erachter te komen wat voor ochtendmens jij bent. Daarnaast kun je ook deelnemen aan de Wake-up Challenge en zelf de Philips Wake-up Light testen. Kortom, wil jij een ochtendmens worden? Klik dan hier.

Philips
Philips

Add Your Comment