Pop Cherub Lancome 

Het is Gucci Westman weer eens gelukt om een sprookjesachtige zomer make-up lijn te creëren. Gucci werkt sinds enkele jaren als artistic director van Lancôme en ontwerpt ieder seizoen een complete make-up lijn voor het merk. Pop Cherub, zoals de voorjaarscollectie heet, kan het beste omschreven worden als engelachtig en bewijst maar weer eens waarom Gucci door de sterren wordt gezien als een geschenk uit de hemel.

Het Pop Cherub palette is absoluut een lust voor het oog en zonder twijfel het topstuk uit de collectie van Lancôme. In het palette zitten vijf kleuren van zacht pastel tot romantische aardetinten. Het palette bestaat uit 3 poeder oogschaduwen en 2 van crème textuur. Het Pop Cherub palette is verkrijgbaar in de kleuren Sweetie Pie en Cherie.

Daarnaast bestaat de voorjaarscollectie uit een Magie Blush. Dit is een zachte langhoudende mousse blusch. De kleuren variëren van licht roze tot zonnig bruin. Ook erg mooi is de naturel lipgloss samen met bijpassend potlood. De gloss geeft de lippen extra volume.

Wij kunnen kort maar krachtig zijn, Lancôme maakt ook dit voorjaar al onze make-up dromen waar.

Add Your Comment