Prada heeft een collectie goedkopere tassen ontworpen. Oké, we mogen dan nog steeds in een economische crisis zitten, maar is het dan ook echt noodzakelijk om je merk zo te grabbel te gooien?

Het Italiaanse modehuis Prada heeft een goedkopere tassenlijn met tassen van rond de €200 op de markt gebracht. Op zich zijn goedkope tassen geen probleem, maar wel als ze zo spuuglelijk zijn als deze!

De Bring your own Bags, zoals de tassen heten, zijn er in 5 verschillende modellen en bijna elk model is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze lichtgewicht canvas tassen doen mij een beetje denken aan de normale Prada nylon tassen, waar ik ook al geen fan van ben, alleen zijn deze voorzien van een opvallende print. De prints zijn afkomstig uit het Prada archief en worden met het bekende Prada logo gecombineerd.

In totaal zijn er 14 verschillende Prada Bring your own Bags verkrijgbaar. Zo vind ikzelf bijvoorbeeld de tas met het Purple diamond motief echt spuuglelijk, maar kan ik de Natrural pink wel weer redelijk waarderen. Toch zou ik deze tassen alleen gebruiken als strandtas of boodschappentas, maar een nog beter idee is om deze tassen gewoon links te laten liggen en te kiezen voor een echte stijlvolle Prada tas.

Add Your Comment