Misschien met de recessie in het achterhoofd, heeft Prada de Print collectie ontworpen. De zomerse jurken uit de lijn zijn namelijk al verkrijgbaar voor een prijs onder de 550 euro.

Met de Print collectie lanceert Prada een lijn die bestaat uit jurken, schoenen en tassen. Zoals verwacht van Prada, is de collectie net zo mooi als Miuccia’s andere creaties, alleen hoef je er nu minder diep voor in de buidel te tasten.

De jurken uit de Prada Print collectie hebben een jaren 50 stijl, door het strakke lijfje en een wijd uitlopende rok. Ze zijn ontworpen in verschillende stoffen, die variëren van katoen tot zijde en hebben Prada’s bekende prints. De schoenen bestaan uit ballerina’s in verschillende kleuren en vrolijke patronen, met een strik op de neus. En last but not least, zijn er schoudertasjes met een ketting hengsel en opvallende motiefjes. 

De goden zijn ons gunstig gezind, want de jurken uit de collectie zijn al verkrijgbaar voor een prijs tussen de 490 en 550 euro. De ballerina’s kosten 270 euro en de tassen hebben een prijskaartje van 820 euro.

Vanaf half mei 2010 zal de Prada Print collectie in de winkels verkrijgbaar zijn.

Add Your Comment