Gisterenavond vond de Raak catwalkshow voor winter 2011 plaats. Voor alweer de 9e keer presenteerde de winkel aan zo’n 700 gasten haar nieuwe collectie in de Zuiveringshal West in Amsterdam.

Ook dit keer liepen er bij de show van Raak diverse BN’rs over de catwalk zoals Quinty Trustfull, Anouk Smulders, Froukje de Both, Kim Feenstra en Irene van de Laar. Frontrow stikte het ook van de BN’rs. Regilio Tuur, Ferry Doedens, Maik de Boer, Fred van Leer, Liza Sips, Mari van de Ven, Gigi Ravelli en Marlie van der Velden. De laatste 2 allebei met een pruik.

De catwalkshow bevatte diverse merken en bestond uit 2 gedeeltes waarin de winter 2011 collectie en een preview van de zomer 2012 collectie voorbij kwamen. In de eerste helft varieerde het van modern naar vintage en van stoer tot vrouwelijk. Het merk Circle of Trust showde haar collectie en we zagen een preview van de voorjaarscollectie van Supertrash. Ook het merk Braez kwam voorbij met een wintercollectie. Persoonlijk werd ik erg blij van de kekke glitter en pailletten jurkjes en broekjes. Daarmee is het altijd feest en tsja, op stijlvolle feestje ben ik dol!

Eigenaar Jos van Raak sloot de avond af met een bijzondere collectie van prachtige pastelkleurige vintagejurken, die hij persoonlijk een Raak Signature heeft gegeven. Heel sprookjesachtig feeëriek, lief, romantisch en bijzonder. En natuurlijk met een prachtige bruid waarmee hij aan het begin van de catwalk bijna, dus gelukkig net niet, onderuit ging.

Met een fijn drankje van en de beats van 2MuchLipstick op de achtergrond was ook de afterparty heel leuk om bij aanwezig te zijn. Terwijl de diverse BN’rs voor showprogramma’s werden geïnterviewd, konden wij dat met een vrolijke cocktail in onze hand eens goed bekijken. Dat daarbij wijnglazen omver werden gelopen deed niemand wat, het ging vooral om mooie foto’s van anderen en van jezelf en ach, een beetje glas in je mooiste hakken, is dan echt niet erg.

Add Your Comment