Valentina Zelyaeva Photoshop
Alle ophef om het extreem magere gemaakte model Fillipa Hamilton is nauwelijks over of modelabel Ralph Lauren gaat opnieuw de fout in. Door wederom een model te photoshoppen in een onnatuurlijk klein maatje.

Ditmaal gaat het om het Valentina Zelyaeva, een model met maat zero. Maar dat was schijnbaar niet klein genoeg voor Ralph Lauren. Want net zoals collega Fillipa Hamilton werd ook Zelyaeva gephotoshopt tot een schim van zichzelf.  Op de foto maakten ze de heupen en taille van het model smaller dan haar hoofd, waardoor het onnatuurlijk overkomt. Opvallend is dat van Zelyaeva ook foto’s zijn gepubliceerd waarop zij niet gephotoshopt is.

Hoewel Ralph Lauren onlangs claimde dat de geretoucheerde foto’s van Fillipa Hamilton een eenmalig incident was, lijkt dat met de afbeeldingen van Valentina Zelyaeva wel heel onwaarschijnlijk. Nadat hij publiekelijk zijn excuses had gemaakt beweerde de ontwerper toen dat het probleem zou worden aangepakt en dat het nooit meer zou gebeuren. Op de gephotoshopte afbeeldingen van Zelyaeva heeft Ralph Lauren nog niet gereageerd.

Add Your Comment