Modeontwerper Roland Mouret is het zat! De Fransman heeft er namelijk schoon genoeg van dat mensen hem blijven vragen of dat hij de collectie van Victoria Beckham heeft ontworpen.

Door modeland dwarrelt al tijden het gerucht dat niet Victoria Beckham maar haar goede vriend Roland Mouret haar kledinglijn heeft ontworpen. Dit omdat de jurkjes van Vicky veel op die van Mouret lijken en sindsdien wordt de ontwerper dan ook bestookt met de vraag of hij de collectie van de voetbalvrouw heeft ontworpen.

Maar voor Roland Mouret is het nu echt genoeg geweest. Zo liet de designer weten dat hij Victoria alleen van advies heeft voorzien. “Waarom zou ik een collectie voor Victoria Beckham ontwerpen? Ja, ze is een vriendin van me en ja ze heeft me om advies gevraagd en ja ik heb haar een naam gegeven van een patronenknipper, maar ze heeft veel vrienden om advies gevraagd, waaronder ook Marc Jacobs. Ik houd er gewoon van om mensen te helpen, dat is alles” liet Mouret weten.

Hoewel Roland Mouret bij hoog en bij laag beweert dat hij de kledinglijn van Victoria Beckham niet heeft gemaakt, heeft de ontwerper haar wel degelijk geïnspireerd. Victoria liet namelijk al eerder weten dat Mouret een grote inspiratiebron voor haar was. “Roland is een hele aardige, gulle man. Hij is een goede vriend van me en inspireert me op vele niveaus. Hij begrijpt het vrouwelijk lichaam als geen ander en laten we eerlijk zijn, hij ziet er ook niet slecht uit,” aldus Victoria.

Add Your Comment