Je schoen zetten kinderachtig? Niet als je het doet met stijl. De schoenen zijn perfect om neer te zetten met Sinterklaas. Niet om er een wortel in te stoppen, maar wel om er naar te kijken.

In de weken voor Sinterklaas zetten veel kinderen 1 keer in de week hun schoen. Ze stoppen er een wortel in en krijgen er een cadeautje voor terug. Dit vond ik een goede reden om je schoenen eens uit de kast te halen. Kies je mooiste paar schoenen uit, of gebruik deze gelegenheid als excuus om een paar hoge hakken te kopen. Je kunt natuurlijk ook Sinterklaas om nieuwe pumps vragen.

Giuseppe Zanotti

Deze paarse blikvangers van Giuseppe Zanotti stelen de show. Niet alleen door de opvallende kleur, maar zeker ook door de asymmetrische vorm boven de tenen.

Jimmy Choo


Met deze Jimmy Choo’s vier je Sinterklaas zeker in stijl. Het is zonde om in de kast te laten staan, deze hoge hakken mogen gezien worden!

Yves Saint Laurent


In deze schoenen komt zeker weten geen wortel. Deze suède Yves Saint Laurent pumps hebben een verborgen plateau en een leren neus.

Alexandre Birman


Deze slangenleren pumps verdienen de aandacht. Alexandre Birman verborg een klein platform in deze 12,5 centimeter hoge hakken.

Christian Louboutin


Zelfs een man van tradities als Sinterklaas kan deze pumps waarderen. Alle Louboutins hebben zijn rode kleur, maar deze zijn ook nog eens gecombineerd met het goud van zijn staf.

Alexander Wang


In deze hooggehakte loafers is wel plaats voor een cadeautje. Maar het is natuurlijk nog leuker om deze Alexander Wang pumps zelf als cadeau te krijgen.