Laarzen om te zetten met Sinterklaas

Schoenen door admin modeblog


Het is bijna 5 december en daarom tijd voor het vullen van schoenen met een hoop cadeautjes. Deze dag vier je natuurlijk in stijl en daarom zijn de volgende laarzen ideaal om te zetten of te dragen met Sinterklaas.

De Goedheiligman komt niet alleen langs voor de kinderen. Deze man van tradities wil namelijk ook jouw schoen vullen met iets leuks. Het is daarom tijd om je laarzen neer te zetten voor een stijlvol Sinterklaas. Met de onderstaande schoenen weet je zeker dat deze feestdag onvergetelijk wordt. Natuurlijk kun je deze bijzondere blikvangers ook op je verlanglijstje zetten.

Stella Mccartney


Stella Mccartney weet wel hoe jij deze feestdag door komt. Met deze zwarte plateaulaarsjes met een gouden riempje kun jij alle cadeautjes overtreffen.

Christian Louboutin


Met deze taupe laarsjes van Christian Louboutin vier je Sinterklaas absoluut in stijl. De hakken zijn een lust voor het oog en de rode zool past helemaal bij deze feestdag.

Jimmy Choo


Zwarte leren laarzen kunnen natuurlijk niet ontbreken in een schoenencollectie. Deze Jimmy Choo’s zijn daarom misschien een goed idee voor jouw verlanglijstje.

Burberry


Ook deze Burberry laarzen verdienen de aandacht. De lange leren laarzen hebben een goud riempje en zijn ideaal om vol te stoppen met presentjes.

Marni


In deze bruine leren laarzen is wel plek voor een klein cadeautje. Deze hakken van Marni hebben een flink plateau en zijn echte blikvangers.