De septembereditie van Vogue komt er binnenkort weer aan. Daarom heeft de Amerikaanse Vogue nu alvast bekend gemaakt dat het september 2012 nummer de dikste Vogue ooit wordt.

Het septembernummer is voor modemagazines de belangrijkste uitgave. Daarom proberen veel bladen in die periode dan ook iets extras te doen. Zo heeft Amerikaanse Vogue al laten weten dat het september 2012 nummer, met Lady Gaga op de cover, hun dikste nummer ooit wordt. Het blad telt alleen al 658 advertentiepagina’s, wat 14 procent meer is in vergelijking met vorig jaar.

Hoeveel pagina’s?

Hoeveel pagina’s het septembernummer telt wil Vogue nog niet bekend maken. Maar het moeten er in ieder geval maar dan 840 zijn om het record van 2007 te verbreken. Om het record te vieren vraagt Vogue om op haar Facebook te raden hoeveel pagina’s het nieuwe nummer heeft. De 100 mensen die het dichtst bij het uiteindelijke aantal zitten krijgen het nieuwe Editor’s Eye boek, gesigneerd door alle redacteuren.

Ik ben erg benieuw uit hoeveel pagina’s het septembernummer van de Amerikaanse Vogue bestaat. Zelf vind ik 1.000 wel een heel mooi aantal, maar misschien is dat wel iets te optimistisch. Dat zijn immers 160 pagina’s meer dan het vorige record.

Add Your Comment