Bij corrigerende lingerie denk je al snel aan grote, huidskleurig oma onderbroeken. Gelukkig is er tegenwoordig ook sexy corrigerende lingerie, zodat je je ’s avonds ook in gezelschap zonder schaamte uit dat strakke jurkje kunt bevrijden.

Voor corrigerende lingerie hoef je zeker niet dik te zijn. Sommige kledingstukken zien er gewoon beter uit wanneer je er een strak onderjurkje of een body onder draagt. Deze sexy corrigerende lingerie is niet alleen handig voor een speciale gelegenheid, je kunt het ook onder je dagelijkse outfit dragen.

Wolford


Deze stringbody van Wolford ziet er misschien niet echt sterk uit, hij zorgt er toch voor dat je buik strakker eruit ziet. Het zwarte kant maakt deze corrigerende lingerie erg sexy. Het onderjurkje is vooral handig als je ook je billen, taille en rug glad wil maken. Dit jurkje is ook erg handig wanneer blouse of jurkje hebt dat laag uitgesneden is, door het effen zwarte materiaal hoef je geen hemdje eroverheen te dragen.

Thriumph


Wanneer het om corrigerende lingerie gaat, is huidskleur is allang niet meer de enige optie. Bij Thriumph weten ze wel dat vrouwen van roze houden en deze corrigerende lingerie mag dan ook gezien worden. Zowel het broekje met de hoge taille als het hemdje zorgen voor een plattere buik en mooier gevormde taille.

Yummie Tummie


De naam Yummie Tummie zegt het eigenlijk al, de ondermode van dit merk zorgt ervoor dat je buik een stuk strakker wordt. Sommige jurkjes vragen nu eenmaal om een strak onderjurkje. De body links heeft een broekje en een BH, waardoor je verder geen lingerie hoeft te dragen. Hierdoor zijn er vrijwel geen lijntjes te zien. Je kunt wel je favoriete setje dragen onder het zwarte onderjurkje rechts.

Add Your Comment