De lente staat altijd in het teken van kleur en daar speelt Sinner handig op in met een collectie vrolijk gekleurde zonnebrillen. Modeblog mag 5 Sinner zonnebrillen weggeven.

De Sinner zonnebrillen uit de lente 2010 collectie zijn groot, maar de modellen zijn wel wat kleiner dan voorgaande jaren. Een aantal modellen heeft een vintage uitstraling, de brillen zijn namelijk van boven recht en van onder gecurved. De kleuren van de zonnebrillen variëren van klassieke zwart- en bruintinten tot stijlvol rood, baby roze en modieus paars.

Wat jouw stijl ook is, door de brede collectie kun je bij Sinner je eigen look creëren. Uiteraard bieden alle Sinner zonnebrillen 100 procent UV bescherming, zodat je er niet alleen stijlvol uitziet maar je ogen en de tere huid eromheen ook nog eens goed beschermd zijn tegen schadelijke UV straling.

Modeblog mag 5 exemplaren van de Amos Sinner zonnebril weggeven. Wil jij kans maken op deze mooie rode bril? Beantwoord dan de volgende vraag:

In welke Nederlandse stad heeft Sinner een brandstore?

E-mail het juiste antwoord samen met je naam en adres naar win@femmedia.nl. Deze actie loopt tot en met 31 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Advertorial

Add Your Comment