Bellen en sms’en is iets wat we allemaal doen, maar omdat niet iedereen hetzelfde is zijn er verschillende abonnementen. Zo heeft Sizz het mobiele abonnement voor fashionista’s.

Met Sizz ligt de wereld aan je voeten. Want bij elk abonnement krijg je automatisch internet op je mobiel. Zo vind je altijd de weg met Google Maps, onderhoud je je sociale contacten op Facebook en speel je een leuke game in de kroeg. Daarnaast zijn ze bij Sizz ook gek op mode! Daarom hebben zij voor jou de leukste fashion apps geselecteerd en kun je de Sizz app downloaden om op de hoogte te blijven allerlei nieuwtjes.

Ook werkt Sizz samen met RTL. Wat inhoudt dat je zonder dataverbruik RTL programma’s als GTST terug kunt kijken wanneer je maar wilt en zonder reclame. Verder gaan de deuren van leuke evenementen voor je open en ben je de eerste die de laatste RTL nieuwtjes leest.

Sizz abonnement

Met Sizz maak je gebruik van het Vodafone-netwerk. Je kunt kiezen uit 5 bundels en daarnaast ontvang je 2 jaar lang 20 procent korting op je abonnement. Dus fashionista’s opgelet! Wil jij ook profiteren van deze voordelen? Ga dan naar Sizz.

Advertorial

Sizz
Sizz

Add Your Comment