Sleehak modetrend zomer 2007

Modetrends door mode modeblog

gucci-sleehak.jpg

Deze zomer mag een paar wedges absoluut niet ontbreken in jouw schoenenverzameling.  Wedges, oftewel sleehak, is namelijk een absolute must-have dit seizoen. Op de catwalk zagen we naast de gewone sleehak ook vele variaties zoals, ballerina wedges, sandaal wedges en de cut-out wedges.

De cut-out wedges domineerde duidelijk de catwalk shows van deze zomer. Eén ding was glashelder, de designers waren massaal gevallen voor deze sleehak variant. Ondanks dat de cut-out wedges herhaaldelijk langs kwam, gaf elke designer toch zijn eigen draai aan deze sleehak.

jill-sander-sleehak.jpg

Jil Sander showde de lakuitvoering van cut-out wedges. Naast een zwarte en witte variant ging het label nog een stapje verder met kanariegele en oranje metallic gekleurde sleehakken.

louis-vuittion-sleehak.jpg

Louis vuitton ging voor gouden zolen en dunne leren bandjes. De cut-out wedges werden opgesmukt met gouden gespjes, bloemetjes en glimmende kleuren.

chanel-sleehak.jpg

Chanel deed de sleehak weer op een hele andere manier. Ook hier stonden de kleuren zwart en wit centraal, maar dan in combinatie met transparant plastic.

Sleehakken zijn perfect voor naar je werk of een avondje uit. Kies dan wel voor een paar leren of suède wedges, deze zijn immers eleganter. Espadrilles met een sleehak zijn juist weer perfect voor het strand of een picknick. Gucci en Versace hebben zeer mooie wedges in de collectie voor een avondje uit. Voor zomerse espadrilles kun je te recht bij Burberry en Juicy Couture.

Ben je er nog niet van overtuigd dat je deze zomer een paar sleehakken in je bezit moet hebben? Dan volgen hier nog drie goede redenen waarom je zeker een paar wedges moet kopen. Ondanks de hoogte van de sleehak lopen deze veel makkelijker dan een paar pumps. Ten tweede ogen wedges veel minder ordinair. En tot slot maken ze je benen langer, waardoor jij er extra slank uitziet in je zomerjurkje.

Is wijn onderdeel van jouw lifestyle?