stephen-tas-van-louis-vuitton.jpg

In de maand november blogde ik over de nieuwe Monogram Léopard tassenlijn van Louis Vuitton. Naar mijn menig nou niet de mooiste collectie tassen die het merk ooit gemaakt heeft. Maar ondanks het wanstaltige design van de tassen, zit er wel één heel leuk model tussen. 

De tas genaamd, Stephen, is qua vorm echt perfect. Gelukkig zagen ze dit bij Vuitton ook in. Want het model, Stephen, dook ook op in twee andere tassenlijnen van het merk. Zo bevat de fameuze Monogram Canvas lijn en de Monogram Embossed lijn, die speciaal voor deze winter ontworpen is, een echte Stephen bag.

Zelf ben ik het meeste gecharmeerd van de Monogram Canvas versie. Door de simpelheid van de tas gaat alle aandacht uit naar de prachtige schouderketting. De bruine kleur van deze tas is natuurlijk ook ideaal voor dit najaar. Want deze winter is je garderobe niet compleet zonder bruine creatie. En bij een bruin pakje hoort nu eenmaal een bruine tas.

Stephen is in de Monogram Embossed lijn in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. De kalfsleren tas is er in de kleurencombinatie, grijs met zwart en ivoor met zwart. Beide tassen zijn ook voorzien van de schitterende schouderketting. Door de verschillende lak achtenten op de tas, is het een echte eye catcher.  

Add Your Comment