Colour blocking is al een tijdje een mega modetrend, die ook in bijna alle winkels terug is te vinden. Toch kan het moeilijk zijn om een goede colour block outfit samen te stellen, daarom heb ik stijlinspiratie voor colour blocking looks voor je gevonden.

Bij colour block outfits is het belangrijk dat je kleding een mooie snit heeft. Het is niet nodig om zo veel mogelijk felle kleuren in je outfit te gebruiken, je kunt ook prima colour blocken met pasteltinten of zwarte en witte kledingstukken.

Elisa geeft haar nette outfit meer pit door voor contrasterende kleuren te kiezen. Haar broek is donkerblauw en wordt hier gecombineerd met lichtere blauwe blouse. Daaroverheen draagt ze een groene trui en een oudroze blazer. Trine draagt een casual colour block outfit, met een wijde felroze broek met daarop een wijd pastelgeel T-shirt. De look is afgemaakt met comfortabele grijze sandaaltjes en een zacht wit vest.

Caroline heeft een jurk aan waarvan de rok, top en mouwen allemaal een andere kleur hebben. Hierbij draagt ze felgele gehakte sandalen. Saba heeft gekozen voor een okergele broek met een wit T-shirt. Daarop draagt ze een blauwe blazer en ze heeft groene schoenen met sleehak aan.

Foto’s via Stockholm Streetstyle en Trine’s Warderobe

Add Your Comment