Denim shorts zijn tijdloos en makkelijk te combineren. Eigenlijk mag een denim shorts niet in je garderobe ontbreken en daarom heb ik een paar outfits uitgezocht, zodat je inspiratie kunt opdoen voor je eigen denim short.

Een goede denim short is net als een goede spijkerbroek. Als je de perfecte short hebt gevonden, dan kun je die vaak voor langere tijd dragen. Daarom is het bij een denim short belangrijk dat je voor een goede passende short kiest, waarop je alles kunt combineren.

Op de eerste foto heeft Page een donkere hoge short aan met een print. Zij combineert dit met zomerse schoenen, sokjes en een bloementopje. Als je van een stoere look houdt, dan kun je deze natuurlijk met platte schoenen, gympen of sneakers combineren. Dit kun je dan met een oversized T-shirt combineren zoals Olivia, in het midden, dit doet. Hou je meer van laarsjes? Dan zijn korte laarsjes het leukst onder een simpele short. Om het af te maken draagt Bethany een hoedje.

De zon wil niet altijd schijnen, waardoor het te koud kan zijn om met blote benen te lopen. Daarom is het fijn dat er panty’s en leggings bestaan. Deze kun je makkelijk onder je shorts dragen zoals de meiden hierboven doen.

Pavlina heeft op de eerste foto haar zwarte short gecombineerd met een trui. Deze look is ideaal voor de herfst. Ook de outfit van Johanna kun je op een koudere dag dragen. Zij combineert naar short met een lange blazer. Als laatst heeft Anna-Lena nog extra kousen aangetrokken. Dit zou je zeker kunnen doen als je het nog net iets te koud vind.

De creatieveilingen onder ons kunnen natuurlijk ook altijd de broekspijpen van een spijkerbroek knippen en zelf een denim short customizen zoals hieronder.

Ik hou zelf van shorts met een hoge taille waarbij ik mijn shirt in mijn broek kan doen. Hoe combineer jij je short?

Foto’s via Weheartit en Lookbook

Add Your Comment