Of het echt of nep is, bont houdt je warm en we spotten veel fashionista’s ermee. Daarom gaat het in deze stijlinspiratie over kledingstukken met bont.

Het fijne aan kledingstukken met bont is dat je het bij elke look kunt dragen. Ik heb daarom een aantal modebloggers opgezocht die bontkledingstukken aanhebben. Bekijk hieronder hoe zij hun nepbont kragen, vesten en jassen dragen en laat je inspireren voor je eigen outfit met bont.

Bontkragen


De bontkraag wordt op de eerste foto door Tanja bovenop een leren jack gedragen. Omdat de outfit helemaal zwart is, valt de bontkraag daardoor extra op. In het midden zie je hoe Frida het met een bloemenjurk draagt en Konstantine, op de laatste foto, combineert de kraag met een geprint T-shirt.

Bontvesten


Als je niet voor een bontjas wilt gaan, dan kun je ook een bontvest zonder mouwen nemen. De bont vest kan over alle soorten kledingstukken gedragen worden. Karolin heeft bijvoorbeeld een shirt en een spijkerblouse aan, met daaroverheen een bontvest. Rachel-Marie combineert haar vest met een basic zwarte shirt, rokje en laarzen. Melanie heeft een witte blouse onder haar zwarte vest aan samen met een legergroene broek en zwarte hakken.

Bontjassen


Je hebt bontjassen met luipaardprint, lange haren en zo heb je nog meer verschillende soorten jassen. Er is altijd genoeg keus bij het kiezen van een bontjas.

Hieronder heb ik nog een paar kledingstukken met nepbont verzameld ter inspiratie.

Foto’s via Stockholmstreetstyle, Tanjamrk, Nyheter24, Likeariot, Karolinss, Jaglever, My-stylebook, Loststhlm, Linateschphotography en Myblomguist