Van een leren broek kijken we tegenwoordig niet meer van op. In veel winkels wordt het verkocht, maar hoe draag je het eigenlijk? Dit kun je zien in deze stijlinspiratie over leren broeken.

Als je een echte leren broek wilt, dan moet je al snel meer dan 150 euro uitgeven. Er zijn ook imitatie leren broeken voor een goedkopere prijs te koop. Maar het maakt niet uit of de broek van echt of nepleer is, want de leren broek blijft hot voor de komende winter. Hieronder vind je een aantal modebloggers die hun leren broek op een nette en stoere manier dragen. Kortom, haal hier je inspiratie uit voor jouw look met een leren broek.

Nga draagt op de eerste foto haar leren broek met een donkergroene blazer, top met print, sjaal en hoge hakken. Om de look af te maken heeft ze een grote leren tas om. In het midden draagt Lina haar broek met een basic top, witte vest en leren schoenen die studs hebben. De Louis Vuitton sjaal van Lina overheerst in deze look, hierdoor valt haar leren broek niet op. Om het af te maken draagt ze een bruine hoed. Als laatst heeft Christine een kanten jurk aan over haar leren broek. Ze draagt punthakken en verder heeft zij niet veel aan haar styling gedaan, aangezien de kanten jurk al erg opvalt.

Als je geen leren broek wilt, kun je er ook voor kiezen om een legging of tregging met een leereffect te dragen. Deze zijn leuk onder een lange trui, shirt of jurk.

Foto’s via Stockholmstreetstyle, Touchlookdonthurt, Fashionsquad, Thenativefox, Ontheracks, Felicialinn, Nanysklozet en Nofashionvictims

Add Your Comment