Neontinten zijn het helemaal voor de zomer. In de meeste winkels komen deze knaltinten je tegemoet. Vooral de roze en gele fluoriserende kleuren zie je erg veel. De hoogste tijd dus voor een stijlinspiratie over neon.

Zelf ben ik al begonnen met het aanschaffen van neontinten. Alleen beperkt dit zich vooral nog tot accessoires. Van een felroze telefoonhoesje tot aan armbandjes. Toch wil ik ook wel wat kledingstukken in deze knalkleuren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar vrouwen in neontinten. De leukste heb ik gebruikt voor deze stijlinspiratie. Veel verschillende kledingstukken ga je voorbij zien komen, van colberts tot aan jurkjes.


Als je deze twee dames naast elkaar ziet, merk je al gelijk hoe erg neon opvalt. Het is echt een tint die gelijk je aandacht trekt. Welke neonkleur je draagt maakt niet uit. Ik word net zo erg naar de roze trui getrokken als de gele jurk. Allebei deze outfits zou ik zelf zo aantrekken.


Op de linkerfoto zie je een alternatieve vrouw met haar knaloranje haar, superfelle blouse en apart rokje. Een erg gedurfde combi, op de andere afbeelding is een simpel wit shirtje met een neonoranje rok gecombineerd. Om het leuk af te maken is er een rieten hoedje bij opgezet. Deze outfit zou ik zelf zo aantrekken.


Tot slot heb ik nog een winterse outfit en zomerse outfit tegenover elkaar gezet. De neongroene kleur  combineert perfect met de bontjas. Het is wel een look die nog een halfjaartje op zich laat wachten, maar ik vond hem zo leuk dat het bij deze stijlinspiratie moest. Op de laatste foto zie je wel een erg opvallende Look. Allemaal felle kleuren zijn bij elkaar aangetrokken. Dit is niet iets wat ik zelf snel zou doen, maar afzonderlijk van elkaar zou ik de items wel aantrekken.

Foto’s via Theblondsalad, TheLethalllipstick, Lulutresors, Stylemarmelade, Tuulavintage en Kaytore