Het wordt langzamerhand tijd om de warme kledingstukken uit de kast te trekken, want het wordt steeds kouder. In deze stijlinspiratie gaat het daarom over oversized truien. Kortom, haal de oude trui van je vriend, vader of broer maar uit de kast!

Een grote wollen trui is één van de meest comfortabele kledingstukken die je maar kunt hebben. Of je het thuis draagt als gemakkelijke outfit of het even aantrekt om snel naar de supermarkt te gaan, de oversized trui kan overal mee gedragen en gecombineerd worden.

Trui met overhemd

Mannen combineren vaak hun trui met een overhemd er onder en dat doen deze fashionista’s ook. Om een niet al te nette look te creëren, worden deze truien met een panty en leren broek gedragen. Durf je trui telkens met een andere kleur overhemd te combineren, zo creëer je weer steeds een andere look.

Trui met print

Voor een opvallende outfit kun je kiezen voor een trui met een print. Truien met oubollige printjes passen helemaal bij de koude dagen. Als je voor een trui met een print kiest, zou ik de rest van je outfit met simpel zwart combineren of met de kleuren van je trui. Anders kan je outfit heel druk ogen.


Omdat er zo veel verschillende truien zijn, heb ik hieronder nog een paar truien uitgezocht ter inspiratie. Ik ga in ieder geval voor deze komende tijd nog een paar lekkere warme truien inslaan.

Foto’s via Fadetoblackny, Ebbazingmark en Unemaisondelamode

Add Your Comment