Stijlinspiratie: Regenlaarzen

Schoenen door admin modeblog


Hoewel de lente vandaag officieel begonnen is, blijft het helaas maar regenen. Toch worden deze laarzen allang niet meer alleen onder slechte weersomstandigheden. Dit is niet zo gek, want regenlaarzen kunnen erg mooi staan bij je alledaagse outfit.

Tegenwoordig is er onder de regenlaarzen een groot verschil in prijsklasse. Naast de gewone rubber laarzen die je bij het tuincentrum koopt, hebben bekende modelabels namelijk ook hun eigen versie van deze laarsjes gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat sommige regenlaarzen vandaag de dag zelfs als trendy worden beschouwd. Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden.

Zelf ben ik niet in het bezit van een paar merk regenlaarzen, maar toch vind ik het niet gek dat sommige dames ze maar al te graag aan hun voeten hebben zitten. Naar mijn mening kunnen ze namelijk erg mooi staan, als je ze op een leuke manier combineert. Zo zou ik best gezien willen worden in de laarsjes met luipaard print van Dolce & Gabbana, die je ziet op de vijfde foto.

Welke van de regenlaarzen verdienen naar jouw mening wel een plaatsje in je kledingkast? Zie je het wel zitten om met een van deze regelenlaarzen de buien te trotseren? Dan kun je jouw paar hier bestellen.