Met de feestdagen kun je met een rode jurk de show stelen. Het is een mooie en elegante kleur, die bij het kerstthema past. Daarom gaat het in deze stijlinspiratie over rode jurken.

Elke vrouw zou een rode jurk in haar kast moeten hebben. Uit onderzoeken blijkt dat als een vrouw iets roods aanheeft zij aantrekkelijker is. Als je een basic rode jurk hebt kun je deze altijd dragen. Dit maakt de rode jurk een tijdloos kledingstuk.

Rode jurken zijn in vrijwel alle kledingwinkels verkrijgbaar. Heb je nog geen kerstoutfit? Zorg dan dat je een rode jurk te pakken krijgt!

Ik heb een aantal modebloggers opgezocht, zodat je inspiratie op kunt doen als je niet weet hoe je een rode jurk kunt combineren.

Als je een rode jurk teveel vindt opvallen, kun je het met een zwarte blazer en schoenen dragen. Hierdoor valt de jurk minder erg op en trek je onbewust toch nog de aandacht tijdens de feestdagen!

Foto’s via Stockholmstreetstyle, Kostantina, Jaglever, Bekleidet, Namie_diary, Kyklamasha, Madgirlprettydress, Shaxiaoca en Xrebelangelx

Add Your Comment