De slangenprint is weer op verschillende soorten kledingstukken, schoenen en accessoires te vinden. Hoe je de slangenprint kunt combineren, vind je in deze stijlinspiratie.

Schoenen


Op de eerste foto gaat Gon voor een basic, maar comfortabele outfit. Zij draagt haar slangenprint schoenen met een oversized witte blouse en een harembroek. Doordat Gon voor een basic look heeft gekozen, vallen haar slangenprint schoenen extra op. Jennifer heeft op de middelste foto een stoere slangenprint laarzen aan. Dit combineert zij met een donkere broek en een doorschijnend shirt. Als je een stoere look wilt, dan kun je hier zeker een voorbeeld van nemen. Op de laatste foto kun je zien dat Nathalia een speelse outfit heeft gemaakt met haar slangenprint pumps.

Blouses


Laura draagt haar slangenprint blouse met een palazzo broek, terwijl Lydia in het midden een strakke look met de blouse maakt. Jennifer gebruikt haar slangenprint blouse als een vestje, dat ze over haar bustier en hoge spijkershort draagt.

Broeken


Veronica combineert haar slangenprint broek met een rode blazer, witte schoenen en bijpassende hakken. Ik vind dit persoonlijk een hele mooie outfit. De color blocking in de outfit van Tamara kun je duidelijk zien. Zij combineert haar slangenprint broek namelijk met een roze bontvest, geel shirt, rode tas en blauwe pumps. Dit is een gewaagde look, maar ze kan het zeker hebben. Op de laatste foto heeft Sheryl roze hakken aan die passen bij haar lippenstift. Boven haar slangenprint broek draagt ze een zwarte trui.

Jurken


Een lange slangenprint jurk kan er heel elegant uitzien, net zoals op de eerste foto. Kostantina draagt haar lange jurk met hakken en een gekleurde clutch. De overige 2 meiden maken met hun slangenprint jurk een leuke look die je elke dag kunt dragen.

Kortom, er zijn talloze combinaties en kledingstukken met een slangenprint. Ben je nog niet in bezit van een kledingstuk met een slangenprint? Hieronder heb ik nog een aantal producten verzameld, zodat ook jij de slangenprint kunt dragen!

Foto’s via Hupot, Nativefox, Namie_diary, Viewsfmwindow, Thefashionfruit, Macademiangirl, Walkinwonderland, Myshowroomblog, Crimenesdelamoda en Lookbook

Add Your Comment