In de wintercollectie van Dolce & Gabbana zitten er veel kledingstukken met een sterrenprint. Verschillende modebloggers hebben deze trend overgenomen en daarom vind je in deze stijlinspiratie kledingstukken met een sterrenprint.

De sterrenprint is overal te vinden op jassen, jurken, truien, accessoires en ga zo maar door. De print is speels en valt lekker op. Het is een tijdloze patroon, zoals de polkadot print die nog steeds in de winkel te vinden is. Je kunt de print overal mee combineren, het is maar net hoe gek je het zelf wilt maken.

Speel vooral met de sterrenprint en maak er een leuke look mee die bij jou past. Hieronder vind je alvast wat inspiratie.


Wintercollectie 2011 Dolce & Gabbana

Netjes


Kostantina draagt haar sterrenprint blazer met een gouden broek en hoge hakken. Met een fel blauwe clutch maakt ze haar nette look af. Erika combineert haar blazer met een blauwe rok en nette schoenen. Blazers maken een outfit al snel netjes, maar met een sterrenprint geeft het toch net een minder strenge look.

Stoer


Chelsea heeft een sterrenprint trui aan met gaten. Dit draagt ze met een leren legging en motorlaarzen. Ook Ricarda heeft voor outfit met leer gekozen. Zij combineert haar trui met een leren jack en hoge hakken. Als je voor een stoere sterrenprint look wilt gaan, moet je de print zeker met leren kledingstukken combineren.

Hieronder vind je nog een aantal kledingstukken met een sterrenprint.

Foto’s via Style, Lookbook, Fashionchalet, Lovelypepablog, Chelseasimonne en Wie-hund-und-katz

Add Your Comment