Stijlinspiratie voor mannen

Lifestyle door admin modeblog


Normaal besteden we vooral veel aandacht aan kleding voor de modebewuste vrouw, maar we leven in een tijd dat steeds meer mannen veel aandacht besteden aan hun looks. Daarom vond ik het de hoogste tijd om eens wat stijlinspiratie te laten zien voor hippe kerels.

Je zult zo allemaal foto’s zien van allerlei verschillende mannen die er wel erg goed uitzien en dan heb ik het dus niet per se over hun hoofd maar vooral over de kleding die ze dragen. Op sommige plaatjes staan modellen en op andere zul je een bekende man zien. Ook komen er afbeeldingen voorbij met alleen inspirerende kledingstukken. Deze plaatjes zijn ook goed voor mij als inspiratie, want als vrouw zijnde haal ik heel vaak ideeën voor mijn eigen kledingstijl uit de outfits van modebewuste mannen.

Vind jij als vrouw deze foto’s ook erg leuk en wil je dat je vriend zich iets hipper gaat kleden? Misschien is het dan een goed idee om te zorgen dat je deze pagina open laat staan. Want het zou zomaar kunnen dat je lover dan toch geheel onverwachts wat inspiratie oppikt.