Zwarte Piet heeft altijd een witte kraag om. Dit is vergelijkbaar met een witte sjaal en daarom gaat het in deze stijlinspiratie over de witte sjaal.

Je kunt een witte sjaal in verschillende stoffen en lengtes krijgen. Een gebreide witte sjaal is lekker warm voor de winter, maar een dunne katoenen sjaal kun je weer netjes combineren. Kortom, je kunt alle kanten op met de witte sjaal.


Op de eerste foto draagt Whitney een gekleurde vest, waardoor haar witte sjaal opvalt. In het midden gaat Christine met haar witte sjaal voor een nette look, waarbij ze een bruine blazer en een bloemenprint jurk draagt. Als laatst heeft Emilie gekozen voor een wit met bruine look. Haar lange witte sjaal draagt ze met een witte jurk met daaroverheen een bruine trenchcoat. De sjaal van Emilie blinkt er zeker tussenuit.


Zoals je kunt zien kun je de witte sjaal op verschillende manieren combineren. Als je nog meer inspiratie nodig hebt voor een look met de witte sjaal vind je hieronder nog een aantal modebloggers die hun sjaal op hun manier dragen.

Foto’s via Lamouretlavioenceblog, Alaladywolf, Aristotelian, Emilieflatner, Melinawithlove, Irisbjork, Glitter-baby, Feedyourfashionanimal en Poesieenimage

Add Your Comment