Mooie zwierige maxi rokken zijn een musthave voor deze zomer. Daarom is het de hoogste tijd voor een leuke stijlinspiratie van dit lange kledingstuk.

Maxi rokken zijn al een tijdje in en ook deze zomer mogen ze weer. Zo lang mogelijk, met een paar mooie pumps eronder voor als je klein bent en de langere dames kunnen het ook gewoon met een simpel slippertje dragen. Heb je er nog geen? Dan moet je zeker even kijken naar de exemplaren hier beneden. Roze, blauwe, gele en zwarte mooie modellen komen namelijk zo voorbij.


Ik ga nu heel eerlijk bekennen dat ik nog geen maxi rok heb! Dat vind ik wel een beetje een schande als echt modemeisje. Maar het blijft een lastig item voor als je klein bent, want ik vind dat er echt een paar hoge hakken onder moeten en daar heb ik niet altijd zin in.

Add Your Comment