Zondag is het alweer Vaderdag! Wil jij je vader dit jaar eens extra verwennen? Laat je dan inspireren door de volgende stijlvolle Vaderdag cadeaus.

Hoewel het vinden van een cadeau voor je moeder al niet eenvoudig kan zijn, is het vinden van een cadeautje voor je vader vaak vele malen lastiger. Vaders weten over het algemeen niet zo goed wat zij willen, maar ze zijn meestal wel tevreden met de kleinste dingen. Mocht je ondanks dit toch groots willen uitpakken op de derde zondag in juni, dan vind je hier 5 stijlvolle Vaderdag cadeaus.

Barbecue


Barbecueën is een echt mannending en een mooie grote barbecue is dan ook iets wat de meeste vaders ongetwijfeld zullen waarderen. Als je echt op zoek bent naar het neusje van de zalm, dan is een buitenkeuken van Boretti een goede keuze.

Zwembroek


Nu de zomervakantie bijna voor de deur staat, vertrekt half Nederland binnenkort naar een zonnige bestemming. Als jouw vader ook een vakantie op de planning heeft staan, dan is een mooi zwembroek van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger of Ralph Lauren een perfect Vaderdag cadeau.

Sleutelhanger


Hoewel vrouwen erom bekend staan dat zij hun sleutels vaak niet kunnen vinden, zijn mannen ze ook regelmatig kwijt. Heeft jouw vader hier ook last van? Met een sleutelhanger kun je dit probleem voorkomen. Geef hem er een cadeau van een modehuis of van zijn favoriete automerk.

Champagne


Vaderdag is de dag om te vieren en bij een feestje hoort natuurlijk champagne. Trakteer je vader op deze dag dan ook een heerlijke fles champagne van Moët & Chandon en als je helemaal wil uitpakken van Dom Pérignon.

Manchetknopen


Is jouw vader geen sieradenman, maar loopt hij wel geregeld in een pak? Dan zijn manchetknopen een leuk Vaderdag cadeau. Tiffany heeft ze variërend van sleuteltjes tot enveloppen, vliegtuigen en simpelere modellen.

Add Your Comment