Nu Raf Simons aan het hoofd staat bij Dior, lijkt er geen plaats meer te zijn voor Bill Gaytten. Het gerucht gaat namelijk dat hij zijn taken bij het modehuis neerlegt.

Volgens hoedenontwerper Stephen Jones stopt Bill Gaytten bij Dior. “Voor zover ik weet, vertrekt Bill naar Galliano. Hij is daar al creatief directeur, hij richt zich alleen daar op en niet meer op Dior. Hij kreeg die afschuwelijke taak opgelegd terwijl hij die eigenlijk in de eerste instantie niet wilde hebben. Hij wilde nooit een grote diva ontwerper zijn. Hij is een aardige vent en hij zal een stuk langer leven als hij gewoon Galliano doet,” liet Jones weten aan de Telegraph.

Hoewel het nog niet bevestigd is dat Bill Gaytten opstapt bij Dior, is dit hoogstwaarschijnlijk geen gemene roddel. Stephen Jones is bevriend met Raf Simons en kan inderdaad weten hoe de vork in de steel zit. Daarnaast was Gaytten altijd al de rechterhand van John Galliano waardoor het absoluut niet vreemd is dat hij zich volledig wil richten op het merk John Galliano.

Foto via Style

Add Your Comment