Stylist Lady Gaga stopt bij Mugler
Nicola Formichetti, de stylist van Lady Gaga, stopt bij Mugler. Na 2 jaar als creative director gewerkt te hebben vindt hij het genoeg geweest.

De 35-jarige Nicola Formichetti heeft laten weten dat hij vertrekt als creative director bij Mugler. De stylist van Lady Gaga begon in 2010 bij het modehuis en veranderde de naam van Thierry Mugler in Mugler en creëerde de eerste mannencollectie van het merk.

Volgende stap in carrière

Hoewel het vertrek van Nicola Formichetti nog niet officieel is aangekondigd, heeft het modehuis hem alvast wel bedankt voor het aanspreken van een nieuw publiek en gezegd dat hij de geschiedenis in gaat als iemand die het merk naar een hoger niveau heeft getild. Verder liet Formichetti via Twitter weten dat hij deze week iets groots gaat aankondigen, waarmee hij waarschijnlijk doelt op de volgende stap in zijn carrière.

Op de een of andere manier trekt het modehuis Mugler mij niet echt. Dat neemt echter niet weg dat Nicola Formichetti weet hoe hij het publiek moet bespelen. Want de vleesjurk van Lady Gaga zal ik in ieder geval nooit vergeten.

Add Your Comment