Coach bestaat 65 jaar

In Amerika is het tassenmerk Coach een begrip en concurreert het met merken als Louis Vuitton, maar in Europa is het label helemaal niet zo bekend. Wat niet zo vreemd is, omdat de tasjes van het merk hier nauwelijks te koop zijn. Wat heel jammer is, aangezien Coach hele mooie tassen in de collectie heeft.
 
Dit jaar viert het merk alweer zijn vijfenzestigste verjaardag. Het begon ooit allemaal in een werkplaats in Manhatten. Al snel werd de kwaliteit ontdekt van de Coach producten en werd het merk populairder. Vandaag de dag staat Coach nog steeds bekend om zijn vakmanschap en loopt menig ster weg met het merk. 

Maar wat maakt naast kwaliteit de Coach tassen zo bijzonder. De ontwerpen van Coach zijn klassiek en simpel. Maar toch ook weer helemaal van nu. De kwaliteit en de originaliteit stralen van de producten af. Ook erg fijn is het feit, dat niet veel Europese dames met een echte Coach tas rondlopen en dat kan van mijn absolute favoriet Vuitton niet gezegd worden. Daarnaast staat Coach bekend om zijn geweldige Amerikaanse stijl.

Special voor de vijfenzestigste verjaardag van het merk is er een nieuwe collectie ontworpen. Super mooie handtassen en prachtige schoudermodellen. De tassen zijn gemaakt van leer, suède of van stof met het Coach signatuur erop.

Naast tassen heeft het merk ook veel andere leuke dingen. Zonnebrillen, schoenen, sleutelhangers, horloges en riemen zijn maar een kleine greep uit de grote collectie van Coach. Het is een absolute aanrader om de website van Coach eens te bezoeken. Jammer genoeg is Parijs de enige plek in Europa waar Coach wordt verkocht. Maar de mooiste en meeste Coach shops vind je toch echt in de VS. Mocht je een keer naar de VS gaan, stap eens binnen bij Coach en laat je betoveren door de elegante Amerikaanse stijl van het merk. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht.

Add Your Comment