Prada tasDe film waar fashionista’s ongeduldig op hebben gewacht, De Duivel Draagt Prada, heeft geleid tot de allernieuwste must-have in modeland. De film is geïnspireerd door het gelijknamige boek van voormalig Vogue medewerkster Lauren Weisberger en draait net een maand in Amerikaanse bioscopen. 

De shopaholics staan echter nu al in de rij om The Purse te bemachtigen. Deze tas wordt door de actrice Anne Hathaway, die één van de hoofdrollen vertokt, gedragen. De tas is van distressed nepleer en is met nopjes versierd. Het bijzondere van deze tas is dat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Wat hem nog gewilder maakt is dat de ontwerpster Patricia Fields, die de dames van Sex and the City kleedde, zich tijdens deze film over Hathaway en Meryl Streep ontfermde. Het moet dus wel een bijzondere tas zijn!

Hoewel de tas vrij betaalbaar is, op amazon.com betaal je er $79.95 voor, is hij nu al zeer moeilijk verkrijgbaar. Deze must-have wordt uitsluitend op amazon verkocht, waar de wachtlijst ondertussen tot 1 augustus is opgelopen. Hierdoor wordt The Purse natuurlijk nog aantrekkelijker.

Op de film moeten wij in Nederland nog wel even wachten. De Duivel Draagt Prada wordt op 26 oktober verwacht.

Bron: fashionunited.nl