Tom Ford documentaire

Lifestyle door mode modeblog


Bijna elke ontwerper heeft tegenwoordig een mode docu. Daarom komt ook Tom Ford met zijn eigen documentaire genaamd Visionaries: Inside the Creative Mind.

Het leven van Tom Ford is alles behalve gewoontjes. Zo stond hij aan de ontwerptafels van Gucci en Yves Saint Laurent, werd hij genoemd in de top 100 meest invloedrijke mensen en schudt hij de ene na de andere opzienbarende campagne uit zijn mouw. Nu Tom Ford zelf een eigen label heeft vond hij het tijd worden voor een documentaire.

In Visionaries: Inside the Creative Mind wordt Tom Ford van gevolgd nadat hij terugkomt van de presentatie van zijn damescollectie in 2010 tot aan de opening van zijn winkel afgelopen februari in Los Angeles. In de documentaire komt volgens Ford duidelijk naar voren dat hij naast ontwerper ook fotograaf en filmmaker is.

Documentaire bekijken

De documentaire over het leven van Tom Ford wordt aanstaande zondag uitgezonden op de zender van Oprah Winfrey. Helaas houdt dat in dat wij Visionaries: Inside the Creative Mind niet direct kunnen kijken, maar hieronder vind je alvast een voorproefje.