handtassen
Overweeg je om een designer handtas te kopen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Bekijk dan eens de top 4 klassieke designer handtassen.

Na een klein onderzoekje stelde Modeblog de top 4 klassieke designer handtassen samen. We selecteerden de arm candy op stijl, populariteit en vrouwelijk verlangen. Want met deze designer tassen in de kast heb je nooit meer een ander handtas nodig. Want veel van de andere modellen die de designermerken hebben zijn namelijk afgeleid van deze klassieke exemplaren.

1. Hermes Birkin tas
Hermes Birkin tas
Met stip op één staat de Hermes Birkin tas. De Birkin is absoluut de crème de la crème op tassengebied. De prijs van deze tas is er dan ook naar. De prijs voor een Birkin begint ongeveer op €5.000 oplopend tot astronomisch hoge bedragen. De prijs van de tas wordt bepaald aan de hand van welke grote je wilt en het martiaal waarvan de tas is gemaakt.

Wie een Hermes Birkin in zijn beziet wilt hebben, moet wel even geduld hebben. Voor de tas bestaat een wachtlijst, die afhankelijk van jouw wensen varieert tussen de 1 a 2 jaar.

2. Louis Vuitton Monogram Speedy tas
Louis Vuitton tas
Louis Vuitton is nog nooit zo populair geweest als het nu. De tassen van het merk worden dan ook als warme broodjes verkocht. Maar geloof het of niet de Louis Vuitton Monogram Speedy tas is al meer dan 50 jaar een heuse It-bag.

De maat van de tas varieert van een Speedy 25 tot een Speedy 40, met een bijbehorende prijs van tussen de €440 en €485. Nieuwe originele Louis Vuitton tassen zijn alleen te koop in de boetieks van het merk. Vanuit sommige landen is het ook mogelijk om producten op de Louis Vuitton website te bestellen, maar voor Nederland dit niet mogelijk.

3. Chanel 2.55 tas
Chanel handtas
De Chanel 2.55 tas is een echte klassieke topper. Deze handtas is vele malen duurder dan de Louis Vuitton Monogram Speedy, maar is elke cent meer dan waard. De Chanel 2.55 tas is verkrijgbaar in 3 maten en in verschillende kleuren. De prijs van dit pronkstuk begint op zo’n €1350.

4. Lady Dior tas
Dior tas
Als laatste topper in deze top 4 staat de chique Lady Dior tas. Deze prachtige tas maakt van elke outfit iets speciaals, waardoor een Lady Dior een perfecte keuze is voor je garderobe.

De leren Lady Dior tas is in verschillende kleuren te koop met zowel goudkleurige als zilveren accenten. Aan deze tas hangt een prijskaartje van rond de €1.400.