Tweede Versace voor H&M collectie bekend

Modenieuws door admin modeblog


De kledingstukken uit de tweede Versace voor H&M collectie zijn bekend. De cruise collectie zal vanaf 19 januari alleen online verkrijgbaar zijn.

De tweede Versace voor H&M collectie bestaat weer uit een uitgebreide mannen- en een vrouwenlijn. Ook zijn er opnieuw verschillende accessoires ontworpen. In de vrouwenlijn zien we drukke prints van verschillende soorten fruit. De collectie bevat ook simpelere kledingstukken, zoals zoals effen topjes en een witte broek.

Door de heftige fruitprintjes is de collectie erg zomers. De vrolijke print zien we onder andere terug op open schoenen met een hak, een triangelbikini en op tassen en riemen. Naast de gehakte schoenen met open teen zien we ook 2 soorten ballerina’s, 1 met de fruitprint en de ander in effen wit. De topjes en jurkjes uit de Tweede Versace voor H&M collectie vallen op door hun asymmetrie.

Verkrijgbaarheid

De kledingstukken uit de collectie zullen niet in de winkels te koop zijn, maar alleen via de online winkel van H&M. Dit is een bijzondere stap, want in de Verenigde Staten heeft H&M bijvoorbeeld geen online shop. Ook opvallend is de timing van de tweede Versace collectie, want slechts 2 maanden daarna zal de Marni voor H&M collectie alweer in de schappen hangen.

Foto's via Vogue