uggs schoenen
De één vindt ze geweldig de nader afschuwelijk, Ugg schoenen.

Hoewel de meningen verdeeld zijn over de wollige laarsjes, worden Uggs nog steeds als warme broodjes verkocht. En dat kan ik me helmaal voortellen. Want als je eenmaal je voeten in de warme zachte laarsjes nestelt, wil je nooit meer anders.

Zo’n zes jaar geleden heb ik mijn eerste paar Ugg gekocht. Bergen commentaar kreeg ik over me heen. Hoe kon ik zoiets plomps dragen? Het antwoord was heel simpel, deze wollige laarsjes waren zo heerlijk warm en comfortabel.

Inmiddels is de Ugg schoenen collectie veel groter geworden, dan deze zes jaar gelden was. Naast de niet zo elegante laarzen, zoals de Classic Boots en de Sundance, heeft het schoenenlabel ook meer modieuze exemplaren, zoals Seline, Ashur en Corinth.

ugg laarzen

Ondanks dat Uggs schoenen steeds eleganter worden, kan ik me heel goed voortellen dat je ze niet wilt inruilen voor een paar pumps, onder je sexy outfit. Maar voor een heelrijke boswandeling, zijn ze echt perfect.

Wil je absoluut niet met Ugg aan je voeten door iemand gezien worden, maar wil je de zachtheid van deze schoenen toch eens zelf ervaren? Koop dan een paar Ugg pantoffels. Geloof me je weet niet wat je voelt en je blijft ze doordragen totdat de gaten er letterlijk invallen. Zo heerlijk zitten ze!

Add Your Comment