Versace komt met juwelen

Accessoires door mode modeblog


Aankomend weekend gaat de Haute Couture Week in Parijs van start. Dat vond Versace het perfecte moment op de nieuwe collectie met juwelen te lanceren.

Versace onthult zondag de nieuwe Atelier Jewelry collectie tijdens de Versace couture show in het Ritz hotel in Parijs. De lijn bestaat uit 16 verschillende met de hand gemaakte ringen die onder andere bezet zijn met smaragd, saffier, amethist, aquamarijn en witte en gele diamanten.

Versace juwelencollectie

De juwelen zijn een aanvulling op de Atelier Versace lijn, een collectie die bestaat uit exclusieve handgemaakte couture jurken. Volgens Donatella Versace sluiten de nieuwe juwelen naadloos aan op deze avondjurken. “Als ontwerpster en verzamelaar van juwelen heb ik altijd al dezelfde kwaliteit sieraden willen bieden die we met onze Atelier Versace modecollectie aanbieden. Iedere ring uit de collectie is een kunstwerk op zich,” laat Donatella aan WWD weten.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Versace met juwelen komt. Gianni Versace lanceerde in 1994 zijn eerste juwelencollectie en Donatella blies in 2008 de lijn een nieuw leven in. Zij deed dit door samenwerking aan te gaan kunstenaars Julian Schnabel, Marc Quinn en Wangechi Mutu.