Victoria Beckham het nieuwe gezicht van BurberryVolgens de geruchten krijgt Kate Moss concurrentie bij Burberry. Er wordt namelijk beweert dat Victoria Beckham het nieuwe gezicht van Burberry wordt. Victoria werd onlangs samen met Burberry hoofdontwerper Christopher Bailey gespot in Sheeky’s een restaurant in Londen. De Daily Mirror beweert dat Bailey haar een echt stijlicoon vindt.

Victoria heeft de laatste jaren al heel wat ervaringen in de modewereld opgedaan. Zo was zij model voor Roberto Cavalli en Damon Dash’s merk Roccawear. Daarnaast sloeg mevrouw Beckham ook aan het ontwerpen, het resultaat hiervan was een eigen jeanslijn voor het merk Rock & Republic.

Maar of dit alles genoeg is om de strijd aan te gaan met Burberry’s gezicht Kate Moss blijft de vraag. Kate herveroverde na haar cocaïneschandaal de modewereld en werd onderneer het gezicht van Roberto Cavalli en Calvin Klein. Ook werd het supermodel onlangs uitgeroepen tot best geklede persoon van het jaar, door het Amerikaanse blad Vanity Fair.

Hoewel Victoria dagelijks de meest peperdure designercreaties koopt wordt zij nog altijd om haar modekeuze bekritiseerd. Het is dan ook maar afwachten of Burberry met Victoria net zo goede keus maakt als  het merk deed met de modieuze Kate Moss.