Victoria Beckham New York Fashion Week winter 2013

Modenieuws door mode modeblog


Victoria Beckham showde afgelopen wekend haar winter 2013 collectie tijdens de New York Fashion Week. Ze trakteerde haar publiek op een stijlvolle, maar voor haar doen ook ietwat mannelijke creaties.

Zondag onthulde Victoria Beckham haar collectie voor winter 2013 op het plankier van de New York Fashion Week. Haar label bestaat inmiddels alweer 5 jaar en dat werd gevierd met de grootste lijn tot nu toe. Als inspiratie gebruikte Victoria zichzelf in Londen, de stad waar ze onlangs naar terug verhuisde.

De show opende, net als Tommy Hilfiger, met een geruite mantel, gevolgd door de typische Victoria Beckham jurkjes, blouses met ronde en laaghangende schouderpartij en kokerrokken. Het item dat echt uit de collectie sprong was Victoria’s kijk op de mannelijke smoking waar zij een cape-achtig jasje van maakte.

Het kleurenpalet bestond uit zwart, camel, grijs, blauw, paars en felgeel. Qua stoffen zagen we veel traditionele materialen als tweed en tartan. Veder droegen de modellen pumps met spitse neus van Manolo Blahnik en grote tassen die zij met hun hand aan de onderkant en vastgeklemd tegen hun heup, net zoals Victoria Beckham dat doet, vasthielden.

Foto’s via Style