victoria-beckham-marc-jacobs.jpg

Het gerucht ging al een tijdje rond in modeland, Victoria Beckham zou het nieuwe gezicht worden van de Marc Jacobs lente/zomer 2008 campagne.  Hoe sneller het bericht zich verspreide, hoe hardnekkiger Marc Jacobs het verhaal naar het land der fabelen verwees. Na een welles nietes spelletje, kwam daar toch het verlossende woord. De keuze was gevallen op mevrouw Beckham.

Niemand minder dan Fotograaf Juergen Teller werd op de klus gezet om wat kiekjes van Victoria te schieten. De combinatie van een graatmagere Posh met één van de meest invloedrijke modefotograven leverde zeer verrassende plaatjes op!

Op de foto’s is Victoria Beckham te zien als pop in een tas of doos. Naar verluid is het concept van de plaatjes gebaseerd op de robotachtige verschijning van Vicky. Op het gezicht van mevrouw Beckham is immers nooit een rimpel, lach of andere gezichtsuitdrukking te zien. Maar wat iedereen ook mag zeggen over Victoria Beckham en haar voorkomen, met deze foto’s laat zij wel zien dat ze over een flinke dosis zelfspot beschikt!