Victorias Secret show 2014 Londen
Gisteravond was het tijd voor de Victoria’s Secret modeshow 2014. Het was weer een spektakel vol met modellen, lingerie en artiesten.

Dit jaar werd de Victoria’s Secret show voor de allereerste keer in Londen georganiseerd. 47 mooie modellen, onder wie 5 Nederlandse dames, beklommen de catwalk in uitdagende beha’s, slipjes, sexy outfits en vleugels. Terwijl Candice Swanepoel, Adriana Lima, Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, en Doutzen Kroes voorbij paradeerden, zorgden Ed Sheeran, Taylor Swift en Ariana Grande voor de muzikale ondersteuning.

De Victoria’s Secret modeshow 2014 was verdeeld in 6 thema’s. De Gilded Angels, in goudkleurige lingerie, waren als eerste aan de beurt. Daarna was het tijd voor Exotic Traveller, de jaren 50 Dream Girls, University of Pink en het thema Fairytale. De finale was het Angel Ball, waarbij de modellen zwarte setjes en maskers droegen. Adriana Lima en Alessandra Ambrosio hadden dit keer de eer om de Dream Angels Fantasie Bras te dragen. Deze pronkstukken zijn bezet met 16.000 diamanten, robijnen en saffieren en hebben een prijskaartje van 2 miljoen dollar.

Foto’s: Victoria’s Secret