Victoria's Secret show 2010

Modenieuws door mode modeblog


Gisteravond werd in New York de Victoria’s Secret show 2010 georganiseerd. Kortom een avond vol glitter en glamour, mooie modellen en verleidelijke lingerie.

Het thema van de Victoria’s Secret show 2010 was A night of a thousand fantasies, wat weer onderverdeeld was in 6 subthema’s. Katy Perry had de eer om de jaarlijkse modeshow te openen. De zangeres deed dit gekleed in een paarse jurk, terwijl ze haar nieuwe nummer Fireworks zong.

Vervolgens verschenen stuk voor stuk de Victoria’s Secret Angels, waaronder Lily Donaldson, Jessica Stam, Karolina Kurkova en Chanel Iman, ten tonele. Zo zagen we kanten bh’s, broekjes met ruches, rijkelijk versierde korsetten, laag uitgesneden playsuits en gigantische Victoria’s Secret vleugels voorbij komen. Het topstuk van de collectie werd geschouwd door Adriana Lima. Het model droeg de jaarlijkse Fantasy Bra, die ditmaal bezet was met 2.000 juweeltjes en een prijskaartje heeft van 2 miljoen dollar.

Tijdens de show trad naast Katy Perry ook R&B-zanger Akon op. Maar Katy sloot de avond met een compilatie van de nummers Hot N Cold, California Gurls en Teenage Dream.

Je kunt de foto's van de Victoria’s Secret show 2010 hier bekijken.