Victoria's Secret show 2011

Modenieuws door mode modeblog

Gisteren werd de Victoria’s Secret show 2011 in New York onthuld. Kortom, een avond vol spektakel, lingerie en de mooiste modellen ter wereld.

Tijdens de Victoria’s Secret show 2011 zetten verschillende topmodellen hun beste beentje voor. Want de jaarlijkse show van het lingerielabel was nog groter en spectaculairder dan normaal. Om het tot een succes te maken gingen maar liefst 38 modellen, 69 verschillende lingerie outfits en 31 paar vleugels de catwalk op. De show brak hiermee alle voorgaande records en dat mocht natuurlijk ook wat kosten! Want Victoria’s Secret legde zo’n 12 miljoen dollar neer voor deze avond.

Victoria's Secret Angels

Naast de vaste Angels liepen er ook 15 nieuwkomers mee over de catwalk. Zo zagen we Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Chanel Iman, Adriana Lima en Erin Heatherton met getuite lipjes en gehuld in niemendalletjes voorbijkomen. Natuurlijk was onze Doutzen Kroes ook van de partij, maar zij was niet de enige Nederlandse. De 18-jarige Bregje Heinen debuteerde op het plankier van de Victoria’s Secret show 2011.

Naast prachtige modellen zorgde Victoria’s Secret ook voor swingend entertainment. Op de klanken van Nicki Minaj, Jay-Z, Maroon 5 en Kanye West liepen de modellen heupwiegend voorbij in verleidelijke korstten, broekjes met strikjes en kanten bh’s. Als klap op de vuurpijl verscheen Miranda Kerr in de Treasure Fantasy Bra versierd met 3.400 diamanten en edelstenen van 2 miljoen dollar op de catwalk.

Je kunt de foto’s van de Victoria’s Secret show 2011 hier bekijken.