Iedereen heeft wel eens een dag dat niks mee lijkt te zitten en vandaag had ik dat. Voor mij is er dan maar één oplossing en dat is winkelen. Eén probleem is er echter wel, deze dagen zijn nooit echt een vooruitgang op mijn financiële situatie. Maar ja, je kan niet alles hebben! Ik moest gewoon shoppen en omdat ik niet in de stemming was om naar de stad te gaan sloeg ik mijn slag online bij www.net-a-porter.com en zie hieronder het resultaat.

Toen ik deze tas van Miu Miu zag wist ik het, deze moet ik hebben. Ik den dol op rieten mandjes, leuk voor op het strand of aan de boulevard.

Als tweede viel mijn oog op dit haltertopje van Emilio Pucci. Deze top kan goed gecombineerd worden met een witte broek en kan zowel overdag als in de avond gedragen worden.

Een dame kan nooit genoeg schoenen hebben. Aangezien ik nog geen schoenen van Missoni had werden deze schattige slippertjes met hakje het derde item, dat ik aanschafte.

En tot slot zag ik nog dit vrolijke haarelastiek van Emilio Pucci, waarvan ik zelf ook weer helemaal blij werd.

De totalen schaden van een uurtje online shoppen:
Tas  €236,72
Haltertopje €196,-
Slippertjes €250,12
Elastiek €48,75

Maar ach, het had erger gekund! Alles wat ik heb uitgekozen is in de uitverkoop, anders had ik nu €1.096,85 kwijt geweest en nu heb ik €365,26 bespaard. En ook niet geheel onbelangrijk mijn humeur is ook weer helemaal top. Of je nu wel of niet in een dipje zit ga shoppen bij net-a-porter, want ze hebben nog veel meer leuke dingen in de uitverkoop!

Add Your Comment