vrouwen-shoenen.jpg

Kijk onze oosterburen komen nou eens met nieuws waar ik echt blij van word. Volgens de Berlijnse voetchirurg Henrik Boack moeten vrouwen meer schoenen kopen. Hoewel de chirurg deze regel niet om modieus oogpunt voorschrijft, maar om een pure medische reden, nemen wij voor lief. Want met elke argument om een paar nieuwe schoenen te kopen, zijn wij immers blij!

Uit het onderzoek van voetchirurg Boack blijkt: wie vaak van schoen verandert, belast zijn voeten niet altijd op dezelfde plek. Vooral voor het voorkomen van de kromme grote teen zou een volle schoenenkast wonderen doen. Belangrijk is wel dat de collectie niet alleen bestaat uit naaldhakken, want die zijn weer slecht voor de rug. Om de voeten nog gezonder en mooier te houden adviseert de voetenexpert ook om schoenen en sokken een maatje groter te kopen.

Kortom dames, mannen in huis die zeuren omdat je te veel schoenen koopt, horen nu echt tot de verledentijd. Het is tegenwoordig immers medische verantwoordt om meerdere paren schoenen te kopen. Want manlief wilt toch ook niets liever dan een mooie en gezonde vrouw aan zijn zijde!